NÓŻ TAKTYCZNY, MYŚLIWSKI FIGHTER 5 SULEJ KNIVES

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: DOMINIK SULEJ KNIVES
  • Dostępność: Brak Brak  (0 szt.)
    Czas realizacji: dostępny od ręki
  • Data premiery:
  • 07-12-2023 11:00:00 (CST)
  • 07-12-2023 17:00:00 (GMT)
  • 07-12-2023 09:00:00 (PST)
  • 07-12-2023 18:00:00 (PL)
  • szt.
  • Cena brutto: 2 499,00 zł 2 031,71 zł
  • Niedostępny

Dane techniczne

Ostrze: Stal narzędziowa Uddeholm Sleipner,

grubość 4,5 mm (0.1772"), twardość 61 HRC

Wykończenie ostrza: Przepiękna, ręcznie wykonana satyna

Rękojeść: Nowe srebro, Micarta, Ironwood

Pochwa: Skóra

Waga: 263 g (9.28 oz.)

Długość całkowita: 305 mm (12.01")

Długość ostrza: 182 mm (7.17")

Szerokość ostrza: 31 mm (1.22")

Dominik Sulej

Po 15 latach pracy na uniwersytecie postanowiłem zająć się czymś innym. Zacząłem robić noże w 2013 roku. Firmę założyłem w 2019. Projektuję, inspirując się głównie klasycznymi wzorcami – mój ulubiony typ noża to bowie i wszelkie jego modyfikacje, ale spod mojej ręki wyszło już sporo noży obozowych, myśliwskich, fighterów i edc.